| ΓΑΛΕΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ
ανοξείδωτα ιταλικά σκεύη, κατσαρόλες
16295
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16295,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

ΓΑΛΕΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ

Category
Θαλασσινά, Συνταγές

4 φέτες γαλέος
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα
χυμός από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ.  πιπέρι
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού

Βάζουμε το λάδι στο μεγάλο πλακερό σκεύος και μόλις ζεσταθεί καλά τοποθετούμε και το γαλέο για να του δώσουμε λίγο χρώμα . Μόλις έχει πάρει χρώμα από τη μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Αδειάζουμε και τη σάλτσα από το μπολ και μόλις βράσει  χαμηλώνουμε το μάτι. Μετά από 10 λεπτά κλείνουμε το μάτι και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά με κλειστό το μάτι.
Τον σερβίρουμε πασπαλισμένο με τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Τα ανοξείδωτα μαγειρικά σκεύη μας, έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής!